• nov. : 16 : 2014 - Noves retencions del IPRF per a l’exercici 2015.

QUI SOM?

LOGO COMPTESCOMPTES I CONTROL AUDITORS, S.L. som una firma d’auditoria fundada el 1997 per Antoni Fernàndez Teixidó i Esther Amselem Amselem, professionals amb formació com a auditors, titulats mercantils i economistes, col·legiats i adscrits al Registre General d’Auditors i amb una dilatada experiència professional.

Desenvolupem la nostra activitat en tot el territori nacional i principalment a Catalunya. Els nostres principals clients comprenen tant petites i mitjanes empreses com grans empreses, així com companyies del sector públic.

Conscients de la importància i rigurositat que representa el treball d’auditoria i amb l’objectiu de prestar els millors serveis i solucions a tots els nostres clients, hem volgut enfocar els nostres objectius en ser excel·lents en allò que sabem fer i oferir treballs de la màxima qualitat: auditoria de comptes, informes econòmics, administració concursal i auditoria del sector públic, garantint independència i serietat professional per davant de tot.

CODI ÈTIC

eticoPer davant de qualsevol altra cosa, en tots els treballs que realitzem actuem amb integritat. COMPTES I CONTROL AUDITORS, S.L. adopta el compromís d’actuar amb professionalitat entre nosaltres i amb els nostres clients, per tal de crear una cultura de confiança i credibilitat, de manera que mai serà acceptable una situació que posi en perill els nostres valors com a firma d’auditoria.

VALORS

A COMPTES I CONTROL AUDITORS, S.L. tenim uns valors per els quals es regeixen tots els nostres professionals i que són els pilars de la nostra identitat i defineixen la nostra manera d’actuar i de treballar.

· Treballem en equip – aportant el millor de cadascun dels nostres professionals per tal de crear equips de treball adequats i orientats a l’èxit.

· Actuem amb integritat – mantenint en tot moment la nostra professionalitat, objectivitat i l’excel·lència en la qualitat del servei que oferim, al mateix temps que conservem la nostra independència.

· Som objectius i imparcials – en tota la nostra tasca d’auditoria, i en particular en els nostres informes, que són exactes i objectius. Les conclusions dels dictàmens i informes es basen exclusivament en les evidències obtingudes i unificades d’acord amb les nomes d’auditoria.

· Actuem amb independència – evitant possibles conflictes d’interessos en tot moment que puguin afectar, comprometre o amenaçar la capacitat professional dels auditors.

Nova normativa al·lèrgens dels...

Publicat en des. - 17 - 2014

0 Comentaris

Noves retencions del IPRF...

Publicat en nov. - 16 - 2014

0 Comentaris

Links d'interes

  • Instituto de Contabilidad y Auditoría de Cuentas
  • Col·legi d\\\\\\\'Economistes de Catalunya
  • Agencia Tributaria
  • Generalitat de Catalunya